Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g eschalot, cut into halves
- 4 sprigs fresh chives
- 60 g sunflower oil
- 30 g apple cider vinegar
- 4 pinches sea salt, to taste
- 3 pinches Sichuan pepper, to taste
- Voeding
- per 140 g
- Calorieën
- 2433.3 kJ / 581.6 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 60.1 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 472.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Mini chicken kyivs
45min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25u. 35min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Green smoothie
10 min
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Lime coriander vinaigrette
10 min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6h 20 min