Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g eschalot, cut into halves
- 4 sprigs fresh chives
- 60 g sunflower oil
- 30 g apple cider vinegar
- 4 pinches sea salt, to taste
- 3 pinches Sichuan pepper, to taste
- Voeding
- per 140 g
- Calorieën
- 2433.3 kJ / 581.6 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 60.1 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 472.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
White chocolate and tropical trifle
1 godz. 45 min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Herb and garlic dip
5min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min