Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g eschalot, cut into halves
- 4 sprigs fresh chives
- 60 g sunflower oil
- 30 g apple cider vinegar
- 4 pinches sea salt, to taste
- 3 pinches Sichuan pepper, to taste
- Voeding
- per 140 g
- Calorieën
- 2433.3 kJ / 581.6 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 60.1 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 472.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Persian honeycomb bark
1h 30min
Pumpkin tahini smash
40min
Herb and garlic dip
5min
Boba Cheesecake
6h 45min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Milo® mousse
1h 5min
Molten chocolate cake
45min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Mushroom and kale risotto
55 min