Apparaten en accessoires
Parmesan gelato
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
25 pieces
Ingrediënten
Parmesan gelato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)150 g
-
double cream350 g
-
ground paprika (optioneel)1 tsp
Balsamic reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
honey30 g
Assembly
-
ciabatta baguette cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves cut into halves lengthways2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
131.2 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
726.7 kJ /
173 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
6.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calendar favourites
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1u. 10min
Salsa verde
5min
Wasabi mayonnaise
10min
Plum and cherry paste
5u. 15min
Tartare sauce
10min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17u.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2u. 30min
Vietnamese mixed meat pho
1u. 50min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7u. 10min
Black garlic and onion jam
55min