Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown onion, cut vertically
- 100 g carrots, whole (approx. 1-2 carrots) trimmed and peeled
- 500 - 540 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 4 wedges that fit through feeder tube
- 70 g grapeseed oil
- 70 g apple cider vinegar
- 45 g white sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 850 g
- Calorieën
- 4193.1 kJ / 1002.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 90.5 g
- Vetten
- 70.9 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 16.9 g
- Natrium
- 2549.3 mg
Alternatieve recepten
Easy lamb hotpot
2 Std.
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Zucchini cheddar slice
45min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25 min.
Tomato passata
1h 40min