Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- 25 g shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
40
g sunflower oil
of 40 g vegetable oil - 25 - 30 g apple cider vinegar, to taste
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 350.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raw Beetroot Soup
5 min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Geen beoordelingen
Onion Tart (TM6)
1h
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
30min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15 min
Crunchy Potato Sticks (TM6)
25 min
Pickled Onions (TM6)
30min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min