Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling potatoes
- 600 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 600 g water
Dill pesto
- 50 g red onion, halved
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g pine nuts
- 60 g extra virgin olive oil
- 25 - 30 g fresh dill leaves, plus extra to garnish
- 20 g pickled capers
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 150 g Greek yoghurt
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
New potato and asparagus salad
- 5 eggs
- 1300 g water
- 400 g green asparagus, ends trimmed, cut in half or into thirds
- 150 g cucumber, sliced (2 mm) (optioneel)
- pine nuts, toasted, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 595.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanish Rice
35 Min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Geen beoordelingen
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7h
Paneer tikka pizza
2h
Blackberry Mojito
1 Std. 45 Min
Caramel ice cream
9 Std.
Peeler Sweet Potato Casserole
1小时 20 分钟
Southern Black-Eyed Peas
1h 35min
Lentil Salad
35 Min