Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling potatoes
- 600 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 600 g water
Dill pesto
- 50 g red onion, halved
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g pine nuts
- 60 g extra virgin olive oil
- 25 - 30 g fresh dill leaves, plus extra to garnish
- 20 g pickled capers
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 150 g Greek yoghurt
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
New potato and asparagus salad
- 5 eggs
- 1300 g water
- 400 g green asparagus, ends trimmed, cut in half or into thirds
- 150 g cucumber, sliced (2 mm) (optioneel)
- pine nuts, toasted, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 595.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Avocado Dream
15min
Matcha Hot Chocolate
15min
Basic kimchi
144h 20 min
Protein Boosted Acai Smoothie
Geen beoordelingen
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Green Mole Chicken
1h
Vegetable paella
40min
Iced matcha coconut caramel latte
1h 45min
Ham mousse
10min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10min
Mediterranean Chicken
Geen beoordelingen