New potato and asparagus salad with dill pesto

New potato and asparagus salad with dill pesto

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

Peeling potatoes
  • new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid
    600 g
  • water
    600 g
Dill pesto
  • red onion halved
    50 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • pine nuts
    50 g
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • fresh dill leaves, plus extra to garnish
    25 - 30 g
  • pickled capers
    20 g
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g
  • Greek yoghurt
    150 g
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
New potato and asparagus salad
  • eggs
    5
  • water
    1300 g
  • green asparagus ends trimmed, cut in half or into thirds
    400 g
  • cucumber (optioneel) sliced (2 mm)
    150 g
  • pine nuts (optioneel) toasted, to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 595.8 mg
Eiwitten 22.9 g
Calorieën 2209.2 kJ / 528 kcal
Vetten 32.8 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraten 39.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...