Vegetarian cassoulet with pulses

Vegetarian cassoulet with pulses

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • celery stalk cut in pieces
    50 g
  • carrots cut in pieces (2-3 cm)
    80 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • onions quartered
    120 g
  • olive oil plus extra for garnishing
    40 g
  • canned lentils rinsed and drained or 250 dried lentils, boiled (see Tip)
    250 g
  • haricot beans, canned rinsed and drained
    250 g
    250 g haricot beans, dried, boiled (see Tip)
  • water
    600 g
  • tomato purée (concentrated)
    20 g
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • croutons (optioneel)
  • balsamic vinegar (optioneel) for seasoning

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 364 mg
Eiwitten 10.3 g
Calorieën 1011.5 kJ / 241.8 kcal
Vetten 10.8 g
Vezels 11.1 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 29.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie

Misschien vind je het ook leuk...