Vegan Oyster Mushroom Soup

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • onion quartered
    120 g
  • carrots cut in pieces (3 cm)
    120 g
  • celery cut in pieces (3 cm)
    80 g
    80 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • parsnip peeled, cut in pieces (3 cm)
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    30 g
  • water
    650 g
  • fresh oyster mushrooms torn in pieces
    500 g
  • dried bay leaves
    2
  • whole allspice berries
    3
  • sweet paprika
    1 tsp
  • hot paprika
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • ground ginger
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • tomato purée
    15 g
  • dried oregano
    2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 670 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 663 kJ / 159 kcal
Vetten 9 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...