Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 10 g olive oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground cumin, plus extra for sprinkling
- ¼ tsp paprika, plus extra for sprinkling
- 500 g butter beans, tinned, rinsed, drained
- 500 g vegetable stock
- 100 g vegetable stock (optioneel)
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, juice only
- 2 spring onions, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Aubergine Bhurta
30 min
Cutter Beet Carpaccio
Geen beoordelingen
Orange curry dressing
10 min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 Std.
'Qamar el-din' juice
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2 Std.
Pollock Croquettes with Olives
1 Std. 40 Min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min