Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond paste filling
- 250 g blanched almonds
- 80 g sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 pinch salt
- 30 g butter, unsalted, softened
- 1 tbsp orange flower water
Folding and frying briouats
- 250 g filo pastry, cut in strips (36 cm x 6 cm)
- 50 g unsalted butter, melted
- 1 egg yolk, lightly whisked
- vegetable oil, for frying
- 300 g honey
- ½ tbsp orange flower water
- 2 tbsp sesame seeds, toasted
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hazelnut Bavarian
6h 25 min
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Gerbeaud Cakes
1 godz. 20 min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Falafel
24h
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Champagne crème brûlée
2 godz. 25 min
Empress Rice with Crème Anglaise
2 godz.
Natillas
1 godz.
Linzer torte
5h 10min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Yogurt Cake
50min