Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond paste filling
- 250 g blanched almonds
- 80 g sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 pinch salt
- 30 g butter, unsalted, softened
- 1 tbsp orange flower water
Folding and frying briouats
- 250 g filo pastry, cut in strips (36 cm x 6 cm)
- 50 g unsalted butter, melted
- 1 egg yolk, lightly whisked
- vegetable oil, for frying
- 300 g honey
- ½ tbsp orange flower water
- 2 tbsp sesame seeds, toasted
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Orange Curry Dressing
10 Min
Cutter Beet Carpaccio
Keine Bewertungen
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 godz. 50 min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
'Qamar el-din' juice
5min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Coffee granita
8 Std. 10 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
9 godz.
Speedy Bassara
25min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1u. 20min