Compatibele versies
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Berry muffins and steamed raspberry puddings
- 4 tsp raspberry jam (40 g)
- 2 eggs
- 200 g sugar
- 60 g butter, cut in pieces
- 200 g milk
-
½
tsp natural vanilla extract
of 1 tsp vanilla sugar, homemade - 200 g flour
- 2 tsp baking powder
-
200
g fresh raspberries
of 200 g frozen raspberries -
150
g fresh blueberries
of 150 g frozen blueberries
Pork roll
- 500 - 600 g boneless pork shoulder, in one piece, butterflied to approx. 1.5 cm thick
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 4 - 5 slices bacon
- 20 g sun-dried tomatoes
- 30 g Parmesan cheese
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg
Mediterranean vegetables, Vegetable pasta soup
- 1 garlic clove
- 300 g onions, of which 100 g cut in slices, the rest in pieces
- 130 g carrots, peeled, cut in slices (5 mm)
- 70 - 80 g mixed vegetables (e.g. red or green peppers, celery), cut in pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine (optioneel)
- 1 ½ tsp salt
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1000 g water
- 250 g potatoes, cut in slices (5 mm)
- 160 g courgettes, cut in slices (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut in slices (1 cm)
- ½ tsp dried oregano
- 60 g short dried pasta (e.g. elbow macaroni), for soup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5439 kJ / 1299 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 133 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Lemonade
5min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Guinean prawns
25 min
Energy smoothie
10min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Basic bread dough
5min
Frozen fruit sorbet
5min
Milk bread
2 godz. 20 min
Fruit ice cream
5min
Boiled eggs
20 min