Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
of 1 oz yellow onion, cut in wedges -
8
oz sirloin steak, trimmed, cubed (1 in.), dried with paper towels
of 8 oz tri-tip steak, trimmed, cubed (1 in.), dried with paper towels
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1059 kJ / 253.5 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 60 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Browning Beef Cubes (Medium)
15min
Browned beef cubes (well done)
15min
Browned Beef Strips
15min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15min
Sautéing Chicken Strips
15min
Browning Beef Strips
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéed chicken cubes
15min
Browned beef cubes (medium)
15min