Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- 30 g fresh milk
- 15 g butter, plus extra for greasing
- 4 eggs
- 120 g caster sugar
-
120
g superfine flour, sifted
of 120 g low protein flour, sifted - ¼ tsp baking soda
- 1 tsp vanilla extract
Chantilly cream
- 500 g whipping cream, 35% fat, chilled
- 50 g caster sugar
- ½ tsp vanilla extract
- 400 g large strawberries, hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1635.9 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Snowflake Crisp Nougat
20 Min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 Std. 30 Min
Yu Sang
1h
Yam Rice
45min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Lemongrass Lychee Splash
3h 20min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Egg Tarts
50min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 Std.
Japanese Cheese Tarts
1h 55min