Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- 30 g fresh milk
- 15 g butter, plus extra for greasing
- 4 eggs
- 120 g caster sugar
-
120
g superfine flour, sifted
of 120 g low protein flour, sifted - ¼ tsp baking soda
- 1 tsp vanilla extract
Chantilly cream
- 500 g whipping cream, 35% fat, chilled
- 50 g caster sugar
- ½ tsp vanilla extract
- 400 g large strawberries, hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1635.9 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1h 45 min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3sa
Taro bread
4 godz. 20 min
Sesame Crème
10min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 godz. 40 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Killer Toast
2sa
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Homemade Pandan Kaya
55min