Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- 30 g fresh milk
- 15 g butter, plus extra for greasing
- 4 eggs
- 120 g caster sugar
-
120
g superfine flour, sifted
of 120 g low protein flour, sifted - ¼ tsp baking soda
- 1 tsp vanilla extract
Chantilly cream
- 500 g whipping cream, 35% fat, chilled
- 50 g caster sugar
- ½ tsp vanilla extract
- 400 g large strawberries, hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1635.9 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40 min
Homemade Soy Milk
35 min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20 min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Egg Tarts
50 min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 Std. 30 Min