Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz dark raisins
- 2 oz gold rum
Chocolate Dough
- 4 ½ oz water
- 3 oz light whipping cream
- 2 oz sugar
- 1 oz unsalted butter
- 1 packet/envelope dried instant yeast (2¼ tsp)
- 1 tsp salt
- 1 egg yolk, from a large egg
- 14 oz all-purpose flour
- ½ oz cocoa powder
Filling
- 2 oz unsalted butter, at room temperature, plus extra to grease
- 2 ½ oz brown sugar
- 2 ½ oz granulated sugar
- 2 tsp cocoa powder
- 3 ½ oz chocolate chips, milk chocolate or baking chocolate
Glaze
- 1 oz unsalted butter, room temperature
- 5 oz confectioners sugar
- 2 tbsp cocoa powder
- 2 oz cream cheese, room temperature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 220 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Covered Pound Cake
1 Std. 30 Min
Chocolate Brioche Buns
4 godz. 45 min
Half-sphere Vanilla Caramel
6 godz. 25 min
Pineapple Cheese Braid
3 Std. 30 Min
Bavarian Pretzels
55 Min
Mint Chocolate Chip Cookie
50 min
Cinnamon Rolls
3 Std.
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2 godz. 30 min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Super Soft Cinnamon Rolls
1 godz. 35 min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2 godz. 20 min
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min