Apparaten en accessoires
Sfenj - Moroccan doughnuts
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 45min
10 pieces
Ingrediënten
-
water250 g
-
1 heaped tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast20 g
-
plain flour400 g
-
salt1 tsp
-
olive oil for frying
-
icing sugar to sprinkle
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
5 g
Calorieën
822 kJ /
196 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Moroccan Street Food
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Crêpes
1u. 15min
Rum baba
3u.
Marble Cake
2u. 10min
Lemon cake
2u.
'Qamar el-din' juice
5min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2u.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2u. 45min
Arseeyah
50min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2u.
Gazelle horns
1u.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2u. 45min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min