Apparaten en accessoires
Sfenj - Moroccan doughnuts
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 45min
10 pieces
Ingrediënten
-
water250 g
-
1 heaped tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast20 g
-
plain flour400 g
-
salt1 tsp
-
olive oil for frying
-
icing sugar to sprinkle
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
5 g
Calorieën
822 kJ /
196 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Moroccan Street Food
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Caramel Éclairs
2u. 25min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2u.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2u. 45min
Fatayer with Cheese and Mint
1u. 5min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4u.
Semolina cake (namoura)
1u. 50min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2u. 45min
Spinach turnovers (fatayer)
1u. 25min
Falafel
1u. 25min
Mango and cayenne juice
15min
Moroccan Mint Tea
25min
Fruit Tart
2u. 40min