Apparaten en accessoires
Moroccan Zaalouk
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
8 portions
Ingrediënten
-
eggplant charred (approx. 2 lg)12 - 14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
garlic cloves3
-
canned diced tomatoes drained14 ½ oz
-
paprika1 ½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
parsley leaves to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 portions
Natrium
2734 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1356 kJ /
324 kcal
Vetten
17 g
Vezels
17 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dips, Spreads and Butters
15 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
'Qamar el-din' juice
5 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Chicken pastilla
1 Std. 10 Min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Moroccan Mint Tea
25 Min