Apparaten en accessoires
Moroccan Zaalouk
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
8 portions
Ingrediënten
-
eggplant charred (approx. 2 lg)12 - 14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
garlic cloves3
-
canned diced tomatoes drained14 ½ oz
-
paprika1 ½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
parsley leaves to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 portions
Natrium
2734 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1356 kJ /
324 kcal
Vetten
17 g
Vezels
17 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dips, Spreads and Butters
15 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Yogurt Cake
50min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Spinach Fatayers
2u.
Semolina pancakes (Beghrir)
1u.
Egg Free Pistachio Ice Cream
8u. 20min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2u.
Soft date cake with walnuts
1u. 10min
Semolina pancakes (Beghrir)
1u.
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Moroccan Mint Tea
25min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3u. 45min