Apparaten en accessoires
Sfenj - Moroccan Doughnuts
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 45min
10 pieces
Ingrediënten
-
water250 g
-
1 tsp dried yeastfresh yeast20 g
-
plain flour400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for frying
-
icing sugar to sprinkle
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
5 g
Calorieën
822 kJ /
196 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Spinach Fatayers
2u.
Mandarin and Orange Juice
5min
Lemon cake
2u.
Coconut cake
1u. 20min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2u.
Sweet cheese pastry (knafeh)
3u.
Sfenj - Moroccan doughnuts
2u. 45min
Fruit Ice Cream
5min
Orange, Carrot and Lemon Vitamin Juice
10min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2u. 20min
Moroccan Mint Tea
25min