Apparaten en accessoires
Sfenj - Moroccan Doughnuts
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 45min
10 pieces
Ingrediënten
-
water250 g
-
1 tsp dried yeastfresh yeast20 g
-
plain flour400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for frying
-
icing sugar to sprinkle
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
5 g
Calorieën
822 kJ /
196 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Crème Pâtissière
15min
Cappuccino Milkshake
10min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1u. 20min
Marble Cake
2u. 10min
Coconut cake
1u. 20min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2u.
Semolina pancakes (Beghrir)
1u.
Sfenj - Moroccan doughnuts
2u. 45min
Tiramisu
5u. 20min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Semolina Custard Dessert Pots
20min
Moroccan Mint Tea
25min