Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g water
-
20
g fresh yeast
of 1 tsp dried yeast - 400 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil, for frying
- icing sugar, to sprinkle
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Grape and Cava Trifle
4h 30min
Meatballs - Keftedes
2sa 30 dk
Crocodile Cupcake Cake
2 Std.
Sweet Rice
1sa
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 dk
Chocolate Porter Brownies
45 Min
Moroccan Mint Tea
25 dk
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 Std. 10 Min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Almond and Vanilla Dessert Cake
2 Std.
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2hod. 35min