Apparaten en accessoires
Empress Rice with Crème Anglaise
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
6 portions
Ingrediënten
-
whole milk350 g
-
caster sugar80 g
-
pudding rice50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
jelly cubes (quarter of one 135 g pack)3
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from medium eggs3
-
milk250 g
-
gelatine leaves4
-
whipping cream200 g
-
candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
Kirsch20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 portions
Eiwitten
46 g
Calorieën
9252 kJ /
2214 kcal
Vetten
122 g
Koolhydraten
199 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Patisserie
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Vanilla Custard
15min
Rum Babas
3u. 45min
Apple Pâtes de Fruits
6u. 15min
Beurre Blanc
20min
Sweet Pastry Tartlets
1u. 45min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Tzatziki
20min
Crème Pâtissière
15min
Hollandaise Sauce
15min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2u.
Vegetable Spring Rolls
2u. 10min
Crème Pâtissière
15min