Apparaten en accessoires
Empress Rice with Crème Anglaise
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
6 portions
Ingrediënten
-
whole milk350 g
-
caster sugar80 g
-
pudding rice50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
jelly cubes (quarter of one 135 g pack)3
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from medium eggs3
-
milk250 g
-
gelatine leaves4
-
whipping cream200 g
-
candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
Kirsch20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 portions
Eiwitten
46 g
Calorieën
9252 kJ /
2214 kcal
Vetten
122 g
Koolhydraten
199 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Patisserie
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Baklava Cheesecake
3u. 30min
Elderflower Cordial
10u. 30min
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11u.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Geen beoordelingen
Wildberry Jam
1u.
Orange curry dressing
10min
Vanilla ice cream
12u.
Crème caramel (flan)
3u.
Vanilla sugar
72u.
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Béarnaise Sauce
15min
Mayonnaise
5min