Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond paste filling
- 250 g blanched almonds
- 80 g sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 pinch salt
- 30 g unsalted butter, soft
- 1 Tbsp orange flower water
Folding and frying briouats
- 250 g filo pastry, cut in strips (36 cm x 6 cm)
- 50 g unsalted butter, melted
- 1 egg yolk, lightly whisked
- oil, for frying
- 300 g honey
- ½ Tbsp orange flower water
- 2 Tbsp toasted sesame seeds (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min
Spinach Fatayers
2h
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Coconut cake
1h 20min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Fatayer with Cheese and Mint
1 Std. 5 Min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3u.
Falafel
1 Std. 25 Min
Traditional mint tea
25min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Moroccan Mint Tea
25min