Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond paste filling
- 250 g blanched almonds
- 80 g sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 pinch salt
- 30 g unsalted butter, soft
- 1 Tbsp orange flower water
Folding and frying briouats
- 250 g filo pastry, cut in strips (36 cm x 6 cm)
- 50 g unsalted butter, melted
- 1 egg yolk, lightly whisked
- oil, for frying
- 300 g honey
- ½ Tbsp orange flower water
- 2 Tbsp toasted sesame seeds (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Spinach Fatayers
2 Std.
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 Std. 45 Min
'Qamar el-din' juice
5 Min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1 Std. 5 Min
Sweet beet
10min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6h
Moroccan Mint Tea
25 Min