Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 80 g unsalted butter, diced
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g orange blossom water (see tip)
- 1 tsp lemon zest
Almond Filling and Assembly
- 250 g blanched almonds
- 170 g icing sugar
- 30 g orange blossom water (see tip)
- 20 g water
- 2 tsp ground cinnamon
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 359 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Iranian Barbari
2 godz. 30 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Gingerbread Chocolate Cake
4h 30min
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Almond Honey Semolina Cake
1h
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Steamed Lemon Cake
2h 20min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Watercress Cake
1 godz. 10 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min