Apparaten en accessoires
Baklava
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
20 portions
Ingrediënten
Baklava
-
350 g walnuts, shelledunsalted pistachio nuts350 g
-
butter cut in pieces80 g
-
sunflower oil50 g
-
sugar100 g
-
orange blossom water4 tbsp
-
filo pastry10 sheets
Syrup
-
sugar200 g
-
water100 g
-
ground cinnamon (optioneel)1 tbsp
-
blossom water1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1146 kJ /
274 kcal
Vetten
16.1 g
Koolhydraten
27.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sweet cheese pastry (knafeh)
3u.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1u.
Semolina cake (namoura)
1u. 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2u.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2u. 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1u. 35min
Falafel
1u. 25min
Semolina pancakes (Beghrir)
1u.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1u. 35min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Baklava with Walnuts
3u.