Apparaten en accessoires
Baklava
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
20 portions
Ingrediënten
Baklava
-
350 g walnuts, shelledunsalted pistachio nuts350 g
-
butter cut in pieces80 g
-
sunflower oil50 g
-
sugar100 g
-
orange blossom water4 tbsp
-
filo pastry10 sheets
Syrup
-
sugar200 g
-
water100 g
-
ground cinnamon (optioneel)1 tbsp
-
blossom water1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1146 kJ /
274 kcal
Vetten
16.1 g
Koolhydraten
27.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Baguettes
3u. 45min
Golden baklava
25u. 25min
Moroccan Zaalouk
1u. 5min
Baklava with Walnuts
3u.
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2u.
Semolina pancakes (Beghrir)
1u.
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3u.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4u.
Za'atar bread rolls
2u.
Falafel
1u. 25min
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2u. 40min