Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g blanched almonds
- 40 g sugar
- 30 g parsley, leaves only
- 500 g onions, cut into quarters
- 50 g butter
- ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 1 pinch ground saffron
- 2 tsp ground cinnamon
- 6 eggs
- 700 g chicken breast fillet, cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp fine salt, adjust to taste
- 1 tsp ground allspice
- 60 g olive oil
-
8
sheets brick pastry
of 8 sheets filo pastry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2304 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 36.9 g
Alternatieve recepten
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Lemon Pudding Souffles
40min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Arabian ice cream
10h 25min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35min
Koeksisters
1 Std.
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30 min