Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)

Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • basmati rice
    200 g
  • water
    1550 g
  • onions cut into quarters
    100 g
  • oil
    20 g
  • lamb shoulder meat in bite-size cubes, fat removed
    700 g
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • pepper, freshly ground
    ½ tsp
  • aubergine peeled and cut into slices (2 cm)
    350 g
  • toasted pine nuts to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 43.5 g
Calorieën 2653 kJ / 634 kcal
Vetten 22.4 g
Koolhydraten 64.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...