Apparaten en accessoires
Falafel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
35 pieces
Ingrediënten
-
dried broad beans soaked overnight270 g
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
dried chickpeas soaked overnight90 g
-
garlic cloves8
-
onions cut into quarters300 g
-
salt2 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
flour2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
baking powder3 tsp
-
sunflower oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
489 kJ /
117 kcal
Vetten
9 g
Koolhydraten
6.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Falafel
24 Std.
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Arseeyah
50 Min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 Std. 45 Min
Polenta
1 Std.
Tarator (tahini dip)
5 Min
Falafel
25 Std. 30 Min