Apparaten en accessoires
Lentil purée (Moujadarra)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion cut into thin slices200 g
-
brown onion cut into pieces200 g
-
sunflower oil plus extra for frying60 g
-
dried lentils (brown)300 g
-
water1600 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 pinch
-
basmati rice rinsed50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
941.7 mg
Eiwitten
13.7 g
Calorieën
1417.1 kJ /
337.4 kcal
Vetten
14.4 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
33.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Travel the Middle East
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1u. 35min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Fatayer (spinach turnovers)
1u. 35min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Lentil puree (moujadarra)
1u. 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2u. 30min
Chicken moghrabieh
1u. 25min
Yoghurt soup cups
1u. 10min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Okra and meat stew (bamia)
1u.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1u. 30min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13u. 30min