Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g brown onion, cut into thin slices
- 200 g brown onion, cut into pieces
- 60 g sunflower oil, plus extra for frying
- 300 g dried lentils (brown)
- 1600 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper, plus extra to taste
- 50 g basmati rice, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1417.1 kJ / 337.4 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 941.7 mg
Alternatieve recepten
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min.
Chicken moghrabieh
25h 15min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30 min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Arabian ice cream
10h 25min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min.
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min