Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp extra virgin olive oil (see Tips)
- 340 g broccoli, broken into florets
- 1 sweet corn cob (approx. 170 g), kernels removed
- 700 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 40 g almond butter (see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- micro herbs, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 926.2 kJ / 220.5 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli soup with sage oil
30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Zucchini soup
25 dk
Thai green broccoli and spinach soup
25 dk
Beetroot soup (gut health)
40min
Carrot and coriander soup
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
White zucchini and cannellini bean soup
25 dk
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Mushroom soup
30min