Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 stalk lemongrass, tough outer edge removed, core bruised and cut into thirds
- 1 fresh long green chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- ½ tsp ground cumin
- 1 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 6 sprigs fresh coriander, leaves and stalks only, cut into thirds
- 1 broccoli, broken into florets and stalks cut into thin slices
- 180 g fresh baby spinach leaves
- 400 g coconut milk
- 500 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 2 tbsp lime juice
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 884.8 kJ / 210.6 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 16.4 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Mushroom soup
30 min
Fresh fennel salad
10 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Broccoli almond soup
30 min
Zucchini soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30 min