Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 104.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sangria ginger punch
1h 5min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min
Beetroot and avocado eggs
88 Std.
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 Std. 55 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 min
Green goodness soup
10 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min