Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 104.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1 godz. 10 min
Popeye's power bowl
10 min
Cucumber soup with prawn skewers
Geen beoordelingen
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Warming amaranth porridge
50 Min
Fig and maple bourbon fizz
168 Std. 20 Min
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min
Strawberry and ginger spritz mocktail
15 min