Pickled fruit salad with honey labne

Pickled fruit salad with honey labne

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 27u. 20min
6 portions

Ingrediënten

Honey labne
  • Greek-style natural yoghurt
    500 g
  • honey
    30 g
Pickled fruits
  • water
    120 g
  • orange zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
    1
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • verjuice (see Tips)
    375 g
  • honey
    200 g
  • rhubarb trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
    200 g
  • strawberries hulled and cut into halves
    250 g
  • pears cored and cut into thin wedges (5 mm)
    2
  • peaches stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
    2
  • fresh mint
    1 sprig
  • edible flowers for decorating (optional - see Tips)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 104.6 mg
Eiwitten 8.7 g
Calorieën 1472.3 kJ / 350.6 kcal
Vetten 2.1 g
Vezels 9.6 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 65.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...