Apparaten en accessoires
Pickled fruit salad with honey labne
Voorbereiding. 15min
Totaal 27u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Honey labne
-
Greek-style natural yoghurt500 g
-
honey30 g
Pickled fruits
-
water120 g
-
orange zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
verjuice (see Tips)375 g
-
honey200 g
-
rhubarb trimmed and cut into thin pieces (5 mm)200 g
-
strawberries hulled and cut into halves250 g
-
pears cored and cut into thin wedges (5 mm)2
-
peaches stones removed and cut into thin wedges (5 mm)2
-
fresh mint1 sprig
-
edible flowers for decorating (optional - see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
104.6 mg
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
1472.3 kJ /
350.6 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
9.6 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
65.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tzatziki
20min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1u.
Quince tart
1u. 10min
Rice pureé with fruit (fresh rice cereal)
10min
Apple tart
1u.
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20u. 15min
Vegan Caesar dressing
5min
Strawberry and rose water macarons
2u. 50min
Sparkling white sangria punch
24u. 30min
Quark chocolate mousse
1u. 10min
Lamingtons
1u. 10min
Pavlova
6u.