Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 104.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced meatball soup (Bakso)
Geen beoordelingen
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25 min
Aperol spritz sorbet
8 Std. 20 Min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Seafood con arroz
45 Min
Sardines with tomato couscous
55min
Sicilian prawn salad
40min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Mango and turmeric sorbet
10 Min
Pineapple lime sorbet
3 Std. 10 Min
Carrot, feta and mint salad
40min
Lemon ice cream torte
48h 40 min