Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Toasted Linseeds
- 15 g golden linseeds
- 10 g rapeseed oil
Pumpkin Soup
- 500 g water
- 300 g pumpkin, peeled, diced (4 cm)
- 2 pinches coarse salt flakes
- 1 banana shallot, halved
- 20 g rapeseed oil
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g garlic (approx. 2 cloves)
- 150 g liquid vegetable stock
- 3 g coarse salt flakes
Finalisation
- 120 g mixed fresh mushrooms
- 20 g rapeseed oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 15 g sherry vinegar
-
black truffle, fresh, for grating
(optioneel)
of cooked chestnuts, peeled, for grating (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756.4 kJ / 419.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 36.7 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 763.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup (TM6)
40min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Cullen Skink
45min
Creamy Pea Soup
40min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 godz. 15 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Basil Pesto
10 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45min