Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle

Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle

3.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 25min
2 portions

Ingrediënten

Toasted Linseeds
  • golden linseeds
    15 g
  • rapeseed oil
    10 g
Pumpkin Soup
  • water
    500 g
  • pumpkin peeled, diced (4 cm)
    300 g
  • coarse salt flakes
    2 pinches
  • banana shallot halved
    1
  • rapeseed oil
    20 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • garlic (approx. 2 cloves)
    10 g
  • liquid vegetable stock
    150 g
  • coarse salt flakes
    3 g
Finalisation
  • mixed fresh mushrooms
    120 g
  • rapeseed oil
    20 g
  • unsalted butter diced
    20 g
  • sherry vinegar
    15 g
  • black truffle, fresh (optioneel) for grating
    cooked chestnuts, peeled, for grating

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 763.6 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1756.4 kJ / 419.8 kcal
Vetten 36.7 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraten 21.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...