Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
TM6

Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Toasted Linseeds

  • 15 g golden linseeds
  • 10 g rapeseed oil

Pumpkin Soup

  • 500 g water
  • 300 g pumpkin, peeled, diced (4 cm)
  • 2 pinches coarse salt flakes
  • 1 banana shallot, halved
  • 20 g rapeseed oil
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 10 g garlic (approx. 2 cloves)
  • 150 g liquid vegetable stock
  • 3 g coarse salt flakes

Finalisation

  • 120 g mixed fresh mushrooms
  • 20 g rapeseed oil
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 15 g sherry vinegar
  • black truffle, fresh, for grating (optioneel)
    of cooked chestnuts, peeled, for grating (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1756.4 kJ / 419.8 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
21.6 g
Vetten
36.7 g
Verzadigd vet
7.5 g
Vezels
4.6 g
Natrium
763.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten