Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, washed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan - ½ tsp fine salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme (optioneel)
- 40 g pine nuts
- 400 g courgette, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
- 60 g almond butter, white
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Onion Tarte Flambée (TM6)
1u.
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5 Std.
Paella with kidney beans
55 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Beetroot and Kale Pizza
2u.
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Red mullet couscous with peppers
Geen beoordelingen
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1u. 40min
Whole Wheat and Spinach Tortillas
1u. 15min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Spinach and tomato quiche
1u. 45min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min