Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, washed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan - ½ tsp fine salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme (optioneel)
- 40 g pine nuts
- 400 g courgette, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
- 60 g almond butter, white
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Mushroom pie
1u. 40min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1óra 25p
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 Min
Stuffed vegetables
1h 20min
Melanzane parmigiana
2h 5 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Stuffed Vegetables
1 Std. 5 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2óra
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min