Mediterranean pearl barley risotto

Mediterranean pearl barley risotto

3.4 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • shallots (2-3 shallots)
    70 g
  • olive oil
    30 g
  • pearl barley medium, washed and drained
    250 g
  • dry white wine vegan
    100 g
  • water hot
    750 g
  • vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
    1 tbsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan
  • fine salt
    ½ tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • dried thyme (optioneel)
    ¾ tsp
  • pine nuts
    40 g
  • courgette sliced (5 mm)
    400 g
  • sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
    50 g
  • almond butter, white
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 16 g
Calorieën 2159 kJ / 517 kcal
Vetten 23 g
Vezels 8.5 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...