Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, washed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan - ½ tsp fine salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme (optioneel)
- 40 g pine nuts
- 400 g courgette, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
- 60 g almond butter, white
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Lentil moussaka
2h 20min
Minestrone
45min
Tabbouleh
2h 15min
Blitva
35 Min
Vegetable harrira soup
45min
Leek quiche
1h 45 min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Lentil loaf
1 godz. 55 min
Vegan bean burger
1h 20min
Chickpea Pancakes
20 λεπτ.
Mini Laxpuddings
1h 10min