Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 1 aubergine, large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)
- 2 red peppers, cut in eighths (approx. 200 g)
- 1 red onion, cut in eighths (approx. 120 g)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 sprigs fresh basil leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 515 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone
45 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Tuscan Bean Soup
50 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Tortilla with Spanish Salsa
1h 10 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Pasta alla Norma
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h