Fennel Risotto
TM6 TM5 TM31

Fennel Risotto

4.3 (36 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
    of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 500 g fennel bulb, fresh, thinly sliced and leaves
  • 40 g unsalted butter
  • 200 g water
  • 2 pinches fine sea salt
  • 100 g dry white wine
  • 320 g Carnaroli rice (18 minute cooking time)
  • 800 g chicken stock, hot
    of liquid vegetable stock, hot

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2215.7 kJ / 529.6 kcal
Eiwitten
17.7 g
Koolhydraten
79.3 g
Vetten
14.8 g
Verzadigd vet
8.2 g
Vezels
7.2 g
Natrium
601 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten