Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 500 g fennel bulb, fresh, thinly sliced and leaves
- 40 g unsalted butter
- 200 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 100 g dry white wine
- 320 g Carnaroli rice (18 minute cooking time)
-
800
g chicken stock, hot
of liquid vegetable stock, hot
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2215.7 kJ / 529.6 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 79.3 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 601 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Mushroom Risotto
30min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Asparagus Risotto
45min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Pea and Mint Risotto
40min