Fennel Risotto

Fennel Risotto

4.2 49 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves
    500 g
  • unsalted butter
    40 g
  • water
    200 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • dry white wine
    100 g
  • Carnaroli rice (18 minute cooking time)
    320 g
  • chicken stock hot
    800 g
    liquid vegetable stock, hot

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 601 mg
Eiwitten 17.7 g
Calorieën 2215.7 kJ / 529.6 kcal
Vetten 14.8 g
Vezels 7.2 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 79.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...