Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 500 g fennel bulb, fresh, thinly sliced and leaves
- 40 g unsalted butter
- 200 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 100 g dry white wine
- 320 g Carnaroli rice (18 minute cooking time)
-
800
g chicken stock, hot
of liquid vegetable stock, hot
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2215.7 kJ / 529.6 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 79.3 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 601 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea and Mint Risotto
40 dk
Asparagus Risotto
45 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 dk
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Coconut Creamed Kale
20 dk
Salmon and Fennel Risotto
25 dk
Christmas Baked Cod (Portugal)
1sa 15 dk
Courgette and Feta Risotto
30 dk
Springtime Risotto
55min