Apparaten en accessoires
Fennel Risotto
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves500 g
-
unsalted butter40 g
-
water200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
dry white wine100 g
-
Carnaroli rice (18 minute cooking time)320 g
-
liquid vegetable stock, hotchicken stock hot800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
601 mg
Eiwitten
17.7 g
Calorieën
2215.7 kJ /
529.6 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
7.2 g
Verzadigd vet
8.2 g
Koolhydraten
79.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Risotto
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min