Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 500 g fennel bulb, fresh, thinly sliced and leaves
- 40 g unsalted butter
- 200 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 100 g dry white wine
- 320 g Carnaroli rice (18 minute cooking time)
-
800
g chicken stock, hot
of liquid vegetable stock, hot
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2215.7 kJ / 529.6 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 79.3 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 601 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Pea and Mint Risotto
40 min
Asparagus Risotto
45min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Creamy Courgette Soup
25min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Celeriac and Apple Soup
55min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min