Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 500 g fennel bulb, fresh, thinly sliced and leaves
- 40 g unsalted butter
- 200 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 100 g dry white wine
- 320 g Carnaroli rice (18 minute cooking time)
-
800
g chicken stock, hot
of liquid vegetable stock, hot
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2215.7 kJ / 529.6 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 79.3 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 601 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45min
Pea and Mint Risotto
40min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Mushroom Risotto
30min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Watercress Soup
25min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Portuguese Leeks
45min
Celeriac and Apple Soup
55min