Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 280 g roasted red peppers, preserved, drained
- 25 - 30 g fresh parsley, cut in pieces
- 80 g cashew nuts, unsalted
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 460 g
- Calorieën
- 4204 kJ / 1004.8 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 78.8 g
- Verzadigd vet
- 18.6 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1666 mg
Alternatieve recepten
Red Pesto
10 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Basil Pesto
10 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12sa 20 dk
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 Min
Beetroot Houmous
15min