Roasted Red Pepper and Parsley Pesto

Roasted Red Pepper and Parsley Pesto

4.9 53 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
460 g

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces
    50 g
  • roasted red peppers, preserved drained
    280 g
  • fresh parsley cut in pieces
    25 - 30 g
  • cashew nuts unsalted
    80 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • fine sea salt
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 460 g

Natrium 1666 mg
Eiwitten 36.3 g
Calorieën 4204 kJ / 1004.8 kcal
Vetten 78.8 g
Vezels 9.2 g
Verzadigd vet 18.6 g
Koolhydraten 45.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...