Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 280 g roasted red peppers, preserved, drained
- 25 - 30 g fresh parsley, cut in pieces
- 80 g cashew nuts, unsalted
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 460 g
- Calorieën
- 4204 kJ / 1004.8 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 78.8 g
- Verzadigd vet
- 18.6 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1666 mg
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30min
Crunchy Peanut Butter
5 min
Portuguese Leeks
45min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Red Pesto
10 min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20 min
Limoncello Tarts
3h 15 min
Basil Pesto
10 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min