Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 280 g roasted red peppers, preserved, drained
- 25 - 30 g fresh parsley, cut in pieces
- 80 g cashew nuts, unsalted
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 460 g
- Calorieën
- 4204 kJ / 1004.8 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 78.8 g
- Verzadigd vet
- 18.6 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1666 mg
Alternatieve recepten
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Beetroot Houmous
15 phút
Super Quick Broccoli Salad
5 Min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 Min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Pea Gazpacho
4h 15 min.
Sumac and Quinoa Lavosh
2h
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 Min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 phút
Sweet Potato Curry
30min
Mexican Quinoa Salad
30min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min