Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 280 g roasted red peppers, preserved, drained
- 25 - 30 g fresh parsley, cut in pieces
- 80 g cashew nuts, unsalted
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 460 g
- Calorieën
- 4204 kJ / 1004.8 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 78.8 g
- Verzadigd vet
- 18.6 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1666 mg
Alternatieve recepten
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Stilton and Walnut Pâté
5min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
White Bean and Feta Dip
5min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Red Pesto
10 min
Best Basic Houmous
5min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min