Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 10 fresh basil leaves
-
60
g shallots, halved
of onions, halved - 20 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
- 250 g courgettes, cut in pieces
- 6 large eggs
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 80 g asparagus, fine stems
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 599 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 10.6 g
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min