Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 10 fresh basil leaves
-
60
g shallots, halved
of onions, halved - 20 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
- 250 g courgettes, cut in pieces
- 6 large eggs
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 80 g asparagus, fine stems
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 599 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 10.6 g
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30min
Creamy Courgette Soup
25 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h