Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 fresh basil leaves
-
60
g shallots, halved
of onions, quartered - 250 g courgettes, cut in pieces
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
- 6 large eggs
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 80 g asparagus, fine stems
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 599 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min