Apparaten en accessoires
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
8 slices
Ingrediënten
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh basil leaves10
-
onions, halvedshallots halved60 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying20 g
-
courgettes cut in pieces250 g
-
large eggs6
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
asparagus fine stems80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
599 kJ /
144 kcal
Vetten
10.6 g
Koolhydraten
1.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min