Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet Potatoes
- 800 g sweet potatoes, skin on, diced (2 cm)
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for drizzling
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Risotto
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh sage leaves, plus extra for garnishing
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g dry white wine
- 820 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts, roughly chopped
- 100 g blue cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3507 kJ / 836 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Pea and Mint Risotto
40min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Root Vegetable Gratin
1h
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Courgette and Feta Risotto
30min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min