Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet Potatoes
- 800 g sweet potatoes, skin on, diced (2 cm)
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for drizzling
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Risotto
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh sage leaves, plus extra for garnishing
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g dry white wine
- 820 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts, roughly chopped
- 100 g blue cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3507 kJ / 836 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 Std. 10 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Courgette and Feta Risotto
30 Min