Mushroom and Spinach Risotto

Mushroom and Spinach Risotto

4.6 485 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • water
    730 g
  • chestnut mushrooms quartered
    300 g
  • olive oil
    20 g
  • shallots cut in pieces (1 cm)
    40 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fresh spinach leaves
    100 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
    320 g
  • white wine
    60 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 560.4 mg
Eiwitten 12.7 g
Calorieën 1994.7 kJ / 476.8 kcal
Vetten 14.9 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 70.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...