Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 730 g water
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 20 g olive oil
- 40 g shallots, cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g fresh spinach leaves
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
- 60 g white wine
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1994.7 kJ / 476.8 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 560.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Mushroom Stroganoff
30min
Mushroom Risotto
30min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Asparagus Risotto
45min
Pea and Mint Risotto
40min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Courgette and Feta Risotto
30min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min