Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 730 g water
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 20 g olive oil
- 40 g shallots, cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g fresh spinach leaves
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
- 60 g white wine
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1994.7 kJ / 476.8 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 560.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min