Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1550 g water
- 400 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
- 250 g white jasmine rice
- 200 g fresh mushrooms, cut in halves
- 150 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 100 g peanut butter
- 10 g sugar
- 30 g soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- 10 g sesame oil
- 150 g red peppers, thinly sliced (approx. 0.5 cm)
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 150 g roasted cashew nuts, salted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 762.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20 min
Mushroom Taco Filling
35min
Molten Lava Cake
45 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 Std.
Leftover Vegetable Hummus
10 Min
Duchess casserole with vegetables
1hod. 15min
Fermented Red Onions
84h 30 min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Vegetable paella
40 Min