Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1550 g water
- 400 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
- 250 g white jasmine rice
- 200 g fresh mushrooms, cut in halves
- 150 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 100 g peanut butter
- 10 g sugar
- 30 g soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- 10 g sesame oil
- 150 g red peppers, thinly sliced (approx. 0.5 cm)
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 150 g roasted cashew nuts, salted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 762.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Tofu stew
30 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Warming turmeric and ginger drink
10min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Mexican Quinoa Salad
30 min