Apparaten en accessoires
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
water1550 g
-
carrots unpeeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
white jasmine rice250 g
-
fresh mushrooms cut in halves200 g
-
broccoli florets cut in pieces (3 cm)150 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
peanut butter100 g
-
sugar10 g
-
soy sauce30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil10 g
-
red peppers thinly sliced (approx. 0.5 cm)150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
roasted cashew nuts, salted150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
762.5 mg
Eiwitten
20.5 g
Calorieën
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Vetten
38.9 g
Vezels
8.8 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
88.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarian Favourites
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Eggplant and Lentil Salad
40min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Coconut Dhal
Geen beoordelingen
Pink Waffles with Fruit
30min
Yellow coloured eggs
Geen beoordelingen
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12u. 20min
Broccoli burgers with radish salsa
1u.
Nut bolognese
35min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Tex-Mex Bowl
50min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min