Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice

Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice

4.2 13 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    1550 g
  • carrots unpeeled, cut in pieces (4 cm)
    400 g
  • white jasmine rice
    250 g
  • fresh mushrooms cut in halves
    200 g
  • broccoli florets cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • garlic clove
    1
  • vegetable oil
    20 g
  • peanut butter
    100 g
  • sugar
    10 g
  • soy sauce
    30 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • sesame oil
    10 g
  • red peppers thinly sliced (approx. 0.5 cm)
    150 g
  • spring onions cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • roasted cashew nuts, salted
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 762.5 mg
Eiwitten 20.5 g
Calorieën 3159.9 kJ / 755.2 kcal
Vetten 38.9 g
Vezels 8.8 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraten 88.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...