Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 15 g fresh basil, leaves only
- 150 g onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 25 g extra virgin olive oil
- 800 g canned tomatoes
- 1 tsp sugar
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 100 g water
- 1 tbsp Italian seasoning
- 1000 g gnocchi (fresh and ready made)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Potato Curry Soup
35 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Cauliflower Tabbouleh
10min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Shirley Temple
5 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Wok-style curried vegetables
35 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min