Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chickpea and Almond Hummus
- 80 g blanched almonds, toasted
- 270 - 300 g canned chickpeas (1 can), drained
- 20 g cold water
- 25 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g tahini
- 1 garlic clove
- 1 pinch salt
Pink Crêpes
- 150 g cooked beetroot, cut in pieces
- 3 eggs
- 440 g almond milk
- 40 g oil
- 150 g spelt flour
- ½ tsp baking powder
- 50 g rocket salad leaves
- 2 tbsp sesame seeds, any colour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 402.7 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 251.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Banana bread (Diabetes)
1h 15 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Geen beoordelingen
Chickpea Ratatouille
1h
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Polenta
1h
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35 min
Stracciatella Soup
30min