Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chickpea and Almond Hummus
- 80 g blanched almonds, toasted
- 270 - 300 g canned chickpeas (1 can), drained
- 20 g cold water
- 25 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g tahini
- 1 garlic clove
- 1 pinch salt
Pink Crêpes
- 150 g cooked beetroot, cut in pieces
- 3 eggs
- 440 g almond milk
- 40 g oil
- 150 g spelt flour
- ½ tsp baking powder
- 50 g rocket salad leaves
- 2 tbsp sesame seeds, any colour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 402.7 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 251.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nut bolognese
35 Min
Falafel Waffle
40 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Raw Walnut Brownies
1h 10min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Soy goulash with dumplings
1 Std. 25 Min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 Std.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 Std.
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min