Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, ready-made, to taste (optioneel)
- 10 - 12 sprigs mixed fresh herbs, leaves only (e. g. parsley, dill, coriander)
- 400 g fresh salmon fillets, skinless, boneless (approx. 4 fillets)
- 1 - 2 pinches fine salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g green asparagus, trimmed (see tip)
- 160 g leek, white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
-
300
g buckwheat grains
of 300 g white jasmine rice - 100 g dry white wine
- 750 g water
-
2
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
-
30
g pumpkin seeds
of 30 g sunflower seeds - 100 g cashew nuts, roasted, unsalted (optioneel)
- 50 g goat's cheese, crumbled (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4171 kJ / 993 kcal
- Eiwitten
- 63.7 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 51.9 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Sicilian prawn salad
40 dk
Borscht
50min
Chickpea and carrot dip
15 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 dk
Stuffed vegetables
1sa 20 dk
Minestrone
45 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Noodle soup
35 dk
Chicken with red peppers
1h 5min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1sa
Crunchy Granola
Geen beoordelingen