Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
TM6 TM5 TM31

Turkey roulade with pancetta and porcini sauce

4.0 ( 1 beoordeling )

Ingrediënten

  • 1 sprig fresh rosemary
  • 600 g turkey breast fillet, skinless, boneless butterflied
  • 8 processed cheese slices
  • 260 g pancetta sliced
    of 260 g prosciutto sliced
  • 1 garlic clove
  • 1 shallot cut in half
  • 30 g butter
  • 300 g water
  • 200 g dry white wine
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 20 g dried porcini mushrooms soaked and squeezed
  • 5 drops Worcestershire sauce
  • 50 g cream, min. 30% fat
  • 2 pinches freshly ground black pepper

Voeding
per 8 portions
Calorieën
3403 kcal / 14238 kJ
Eiwitten
263 g
Vetten
255 g
Koolhydraten
16 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten