Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sprig fresh rosemary
- 600 g turkey breast fillet, skinless, boneless, butterflied
- 8 processed cheese slices
-
260
g pancetta, sliced
of 260 g prosciutto, sliced - 1 garlic clove
- 1 shallot, cut in half
- 30 g butter
- 300 g water
- 200 g dry white wine
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 20 g dried porcini mushrooms, soaked and squeezed
- 5 drops Worcestershire sauce
- 50 g cream, min. 30% fat
- 2 pinches freshly ground black pepper
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Eiwitten
- 263 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 255 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eastern European Brunch
1h 30min
Orange Dyed Eggs
55 min
Egg salad in crispy Easter nests
1 godz.
Taramasalata
15 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Panna cotta
6h 15min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20min
Baby-friendly Chicken Liver Parfait
20min
Chicken Liver Pate
25 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Salmon Burger
2 Std. 20 Min