Apparaten en accessoires
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 portions
Ingrediënten
-
fresh rosemary1 sprig
-
turkey breast fillet, skinless, boneless butterflied600 g
-
processed cheese slices8
-
260 g prosciutto, slicedpancetta sliced260 g
-
garlic clove1
-
shallot cut in half1
-
butter30 g
-
water300 g
-
dry white wine200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
dried porcini mushrooms soaked and squeezed20 g
-
Worcestershire sauce5 drops
-
cream, min. 30% fat50 g
-
freshly ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 portions
Eiwitten
263 g
Calorieën
14238 kJ /
3403 kcal
Vetten
255 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Poultry
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Tiramisu
5u. 20min
Pasta alla gricia
30min
Turkey burgers
1u. 25min
Floating Islands
40min
Polenta
1u.
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1u. 25min
Steamed eggs sunny side up
15min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1u. 40min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Crab briks
35min
Spicy Cornbread Gratin
Geen beoordelingen
Artichokes Romana
50min