
Compatibele versies
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ajvar
- 4 red peppers halved, deseeded
- 2 aubergines halved
- 50 g onions quartered
- 2 lemons juice only (approx. 60 g)
- 20 g fresh flat-leaf parsley
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cevapcici
- 3 - 5 garlic cloves to taste
- 75 g onions quartered
- 450 g beef mince broken up
- 250 g pork mince broken up
- 200 g lamb mince broken up
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 2 Tbsp frying oil
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 2298 kcal / 9608 kJ
- Eiwitten
- 188 g
- Vetten
- 123 g
- Koolhydraten
- 53 g