Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g mixed fresh mushrooms, halved or quartered if large
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 50 g stale bread, torn in pieces
- 1 lemon, finely grated, zest only
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch to taste
- 1500 g pork loin, ready to stuff (see tip)
- 300 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 500 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g cider, dry
- 1 garlic bulb, plus 1 clove peeled
- 500 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)
- 200 g milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3098.7 kJ / 740.6 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 40.3 g
- Verzadigd vet
- 16.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 679.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Pork with Cider
55min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6h 10min
Swiss Rösti (TM6)
9h
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1 Std.
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 Std. 10 Min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 Min
Spiced pork terrine
24h
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Apple Tart (TM5)
1 Std.
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min