Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée

Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée

3.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 40min
6 portions

Ingrediënten

  • mixed fresh mushrooms halved or quartered if large
    350 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • fresh thyme leaves
    1 Tbsp
  • stale bread torn in pieces
    50 g
  • lemon finely grated, zest only
    1
  • fine sea salt plus 1 pinch to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus 1 pinch to taste
    1 tsp
  • pork loin ready to stuff (see tip)
    1500 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • carrots cut in pieces (2 cm)
    500 g
  • cider, dry
    100 g
  • garlic bulb plus 1 clove peeled
    1
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)
    500 g
  • milk
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 679.1 mg
Eiwitten 56.5 g
Calorieën 3098.7 kJ / 740.6 kcal
Vetten 40.3 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 16.1 g
Koolhydraten 37.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...