Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 450 g water
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 20 g granulated sugar
- 700 g strong white bread flour
- 2 tsp fine sea salt
Filling
- 340 g mozzarella, 300 g cut in pieces and 40 g sliced
- 120 g passata
- 60 - 80 g salami, to taste
- fresh basil leaves, for topping
Dipping Sauce
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 25 g salami
- 300 g passata
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 4501.5 kJ / 1075.9 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 144.3 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2151.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Christmas Quesadillas
55 min
Pasta alla Nerano
40 Min
Steamed Cumin Beef Buns
2 godz. 30 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30 min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30 min
Neapolitan Pizza
9h
Cheesecake Brownies
1h 55min