Calzone Napoletano

Calzone Napoletano

4.2 20 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 40min
4 pieces

Ingrediënten

Dough
  • water
    450 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • granulated sugar
    20 g
  • strong white bread flour
    700 g
  • fine sea salt
    2 tsp
Filling
  • mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced
    340 g
  • passata
    120 g
  • salami to taste
    60 - 80 g
  • fresh basil leaves (optioneel) for topping
Dipping Sauce
  • olive oil plus extra for greasing
    15 g
  • salami
    25 g
  • passata
    300 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 2151.3 mg
Eiwitten 47.5 g
Calorieën 4501.5 kJ / 1075.9 kcal
Vetten 33.6 g
Vezels 6.8 g
Verzadigd vet 14.8 g
Koolhydraten 144.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...