Apparaten en accessoires
Calzone Napoletano
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 40min
4 pieces
Ingrediënten
Dough
-
water450 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
granulated sugar20 g
-
strong white bread flour700 g
-
fine sea salt2 tsp
Filling
-
mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced340 g
-
passata120 g
-
salami to taste60 - 80 g
-
fresh basil leaves (optioneel) for topping
Dipping Sauce
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
salami25 g
-
passata300 g
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
2151.3 mg
Eiwitten
47.5 g
Calorieën
4501.5 kJ /
1075.9 kcal
Vetten
33.6 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
14.8 g
Koolhydraten
144.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
5 Ingredients
70 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1 Std. 50 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Pizza Mummy
1 Std. 20 Min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Cheesecake Brownies
1 Std. 55 Min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 Std. 10 Min
Neapolitan Pizza
9 Std.
Rosemary and Sea Salt Bread
1 Std. 55 Min