Apparaten en accessoires
Calzone Napoletano
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 40min
4 pieces
Ingrediënten
Dough
-
water450 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
granulated sugar20 g
-
strong white bread flour700 g
-
fine sea salt2 tsp
Filling
-
mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced340 g
-
passata120 g
-
salami to taste60 - 80 g
-
fresh basil leaves (optioneel) for topping
Dipping Sauce
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
salami25 g
-
passata300 g
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
2151.3 mg
Eiwitten
47.5 g
Calorieën
4501.5 kJ /
1075.9 kcal
Vetten
33.6 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
14.8 g
Koolhydraten
144.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
5 Ingredients
70 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Pistachio Cream Pasta
30min
Mexican Chicken Ring
55min
Browned Pork Rice
1u.
Grated Potato Pancakes
35min
Portuguese Bread (Pão de água)
3u. 30min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1u. 55min
Mini chicken kyivs
45min
Caprese Omelette
30min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min