Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 450 g water
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 20 g granulated sugar
- 700 g strong white bread flour
- 2 tsp fine sea salt
Filling
- 340 g mozzarella, 300 g cut in pieces and 40 g sliced
- 120 g passata
- 60 - 80 g salami, to taste
- fresh basil leaves, for topping
Dipping Sauce
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 25 g salami
- 300 g passata
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 4501.5 kJ / 1075.9 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 144.3 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2151.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mince and Tatties
1h 10 min
Maple-glazed Carrots
45min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Vanilla Coffee Frappé
4 Std. 25 Min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10 min
Neapolitan Pizza
9 godz.
Flourless Gianduja Cake
2 Std. 40 Min
Ham and Cheese Puff Pinwheels
2 Std.
Sweet Breakfast Bread
1h 30min