Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed peppers with rice
- 70 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optioneel)
- 300 g beef mince
- 2 slices white bread, cut in pieces
- 20 g mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 4 peppers, red, green or yellow
- 1200 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 250 g long grain rice
Tomato sauce
- 40 g butter, cut in pieces
- 40 g plain flour
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 50 g tomato purée
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2712 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Baked spinach and eggs
35min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Stuffed vegetables
1h 5min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min