Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed peppers with rice
- 70 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optioneel)
- 300 g beef mince
- 2 slices white bread, cut in pieces
- 20 g mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 4 peppers, red, green or yellow
- 1200 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 250 g long grain rice
Tomato sauce
- 40 g butter, cut in pieces
- 40 g plain flour
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 50 g tomato purée
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2712 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50min
Baked spinach and eggs
35 min
Coleslaw
10 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1h 40min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min