Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g garlic cloves
- 5 sprigs fresh rosemary
- 50 g bacon slices
- 800 g turkey leg, skinless, bone-in
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 100 g bacon, sliced
- 20 g extra virgin olive oil (2 Tbsp)
- 1300 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 Std.
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 Std. 35 Min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 Std. 35 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 Std. 35 Min
Blueberry Cheesecake
5 Std.