Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
-
300
g strong white bread flour
of 300 g plain flour - 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g water
Filling
- 500 g pumpkin flesh, cut in pieces
- 500 g potatoes, peeled and sliced (1 cm)
- 200 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 5 g fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
Assembly
- strong white bread flour, for dusting
-
150
g Taleggio, sliced
of 150 g Brie cheese, sliced - 150 g ham, sliced in strips
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 810 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prune Jam
55min
Sweet Potato Cake
6 godz.
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 Std. 15 Min
Peanut Milk and Patties
8h 55 min
Trout with hollandaise sauce
50min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3 Std. 20 Min
Pumpkin Pie
5h
Nut Cupcakes
30 min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Pumpkin and Quince Soup
1h
Courgette Omelette
40 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min