Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
-
300
g strong white bread flour
of 300 g plain flour - 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g water
Filling
- 500 g pumpkin flesh, cut in pieces
- 500 g potatoes, peeled and sliced (1 cm)
- 200 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 5 g fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
Assembly
- strong white bread flour, for dusting
-
150
g Taleggio, sliced
of 150 g Brie cheese, sliced - 150 g ham, sliced in strips
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 810 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus Water (TM6)
35 Min
Asturian rice pudding
1 Std.
Red Grape and Olive Oil Cake
1 godz. 40 min
Flourless Gianduja Cake
2 Std. 40 Min
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 Min
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3h
Light Blue Dyed Eggs
55 Min
Khachapuri
1 Std. 30 Min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35 min
Raspberry and Coconut Cake
1 Std. 50 Min
Sherry Panettone
5h 15min