Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parsley Oil
- 100 g yellow split peas
- water, for soaking
- 100 g fresh parsley, cut in pieces
- 150 g sunflower oil
Yellow Split Pea Purée
- 400 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 7 g salt
Mushroom Sauce
- 380 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g chestnut mushrooms, halved
- 2 g fresh thyme leaves
- 12 g garlic cloves
- 250 g milk
- 130 g double cream
- 100 g unsalted butter, diced
- 12 g dried porcini mushrooms
- 12 g dried morel mushrooms
Finalisation
- 2 duck breasts, skin on (approx. 180 g each)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg white, from medium egg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 2500 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Monkfish and prawn soup
1hod.
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Baklava
3h 45min
English Brunch
50 min.
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 godz. 15 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Bulgur Wheat
35min
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2 godz. 15 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min