Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh porcini mushrooms, halved
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme, whole sprigs
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 20 g unsalted butter
- 1 garlic clove, crushed in skin and left whole
- 2 tsp truffle oil, white or black
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 454 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 904 mg
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 phút
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Polenta
50min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4sa 50 dk
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 Std.
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 Std. 10 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min