Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh porcini mushrooms, halved
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme, whole sprigs
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 20 g unsalted butter
- 1 garlic clove, crushed in skin and left whole
- 2 tsp truffle oil, white or black
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 454 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 904 mg
Alternatieve recepten
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 Std.
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11h 10min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Sous-Vide Turkey Breast
3 Std.
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Pineapple Parcels
1 Std.
Clams marinières
30 Min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 Min