Compatibele versies
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Suya Spice Oil Marinade
- 50 g roasted peanuts, unsalted
- 1 tsp ground black pepper
- 1 Tbsp dried thyme
- 1 Tbsp chilli powder
- 1 Tbsp garlic powder
- 1 Tbsp vegetable stock powder
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp curry powder
- 1 tsp salt
- 50 g vegetable oil
Fish, Rice and Salad
-
2
gilt-head bream, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 1200 g in total
of 1200 g white fish fillets, skin on or skinless - 2 sprigs fresh rosemary
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 200 g long grain rice (e.g. basmati rice)
- 100 g onions, quartered, sliced (approx. 5 mm)
- 400 g tomatoes, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 1 fresh jalapeño chilli, sliced (approx. 2 mm) (optioneel)
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp lime juice
-
3
Tbsp fresh coriander leaves
of 3 Tbsp fresh parsley leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2527 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1910 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Fish Stew
45min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Moroccan Mint Tea
25 Min