Compatibele versies
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 garlic cloves
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
2
Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
of 2 Tbsp sambal oelek, or 1 Tbsp Thai chilli paste - 80 g honey
-
45
g rice vinegar
of 30 g white vinegar - 50 g white miso paste
- 30 g light soy sauce
- 25 g sesame oil, plus 1 Tbsp for drizzling
- olive oil, for greasing
-
300
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
of 300 g chestnut mushrooms, sliced (1 cm) - 4 cod fillets, skin on (approx. 150 g each), fresh or defrosted from frozen
- 1000 g water
- 200 g rice e.g. white jasmine rice, basmati rice
- 400 g broccoli, cut in small florets
- 2 Tbsp toasted sesame seeds, for garnishing
- 30 g spring onions, thinly sliced (1-2 mm), for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2750 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Korean Ramen with Tofu
50min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min